idag är det onsdag 10 augusti 2022 och klockan är 23:07

Snigelfart & nyheter

Snigelfart

Snigelfart

Snigelfart …

…är det här på bloggen.   👿 Det hela ligger hos mitt webbhotell som har stora problem med sina servrar men dom håller nu på att lösa det genom att flytta alla kunder till en annan server.
Det hela kommer att ta tid och i höst ska väl allt vara klart. Detta är irriterande för ibland kommer man inte in och man får försöka flera gånger innan bloggen laddas fram.

Så är det snigelfart här eller ni inte kommer in alls så vet ni vad det beror på.

                            Nyheter

mobilvänlig

mobilvänlig

Vill passa på och tala om att jag nu har gjort en mobilvänlig version också, så går ni in från er mobil så visas den versionen av bloggen automatiskt men det går att visa den klassiska sidan genom att välja classic längst ner i foten.

Har fotograferat mycket dom sista dagarna men har inte gått igenom och sorterat eller artbestämt klart ännu, men det kommer, just nu har vi sol och blå himmel så jag prioriterar att samla fler kryp med kameran, så får jag ta genomgång etc vid regniga dagar.  😀

 

Översikt

Översikt

Jag håller även på med att göra en översikt av kryp familjerna. Fjärilarna är klara och det blir lite enklare om man letar efter artnamn på sin fjäril, man kan se på ett ungefär vilken familj den tillhör och sen gå vidare därifrån. Skalbaggarna jobbar jag just nu med men den ska snart vara klar (om bloggen vill fungera) 🙁 .

Önskar alla er skön och trevlig sommar, och undrar ni över något eller ge ris eller ros så maila gärna, ni hittar uppgifterna på kontaktsidan.   🙂

 

 

1 Kommentar » BlandatOBS, ingen garanti att artbestämningen eller faktan är 100% rätt

En kommentar till “Snigelfart & nyheter”

  1. Hittade en trevlig snigen är hemma med ett spiralformat hus.
    Den gillar att sitta på krusbären 🙂

Leave a Reply