idag är det torsdag 19 maj 2022 och klockan är 20:42

Lite uppehåll

Lav

Det har varit uppehåll här ett tag nu pga diverse andra måsten men som jag hoppas snart är avklarade så jag kan lägga lite mer tid här.

Lite konstig höst eftersom det är ganska varmt ute, häromdagen hittade jag tre nattfjärilar på altanen varav två troligen är samma art, känns lite konstigt att fota dessa när vi är i slutet av oktober.

Gick en sväng med hundarna i skogen i förra veckan, har inte gått där sedan i mars med dom. Det var helt underbart att känna skogsdoften och tystnaden som endast avbröts av  en hackspett som hojtade emellanåt.

Jag är som sagt snart tillbaka här men som vanligt släpar jag efter med  artbestämningen men hoppas få allt på rätt köl snart igen.

Önskar er alla en skön fortsättning på hösten  🙂

3 Kommentarer » Blandat, NaturOBS, ingen garanti att artbestämningen eller faktan är 100% rätt

3 kommentarer till “Lite uppehåll”

 1. Morten Pedersen skriver:

  Hei på deg. Det er jo slik med disse bloggene at noen ganger har en masser av tid, mens andre ganger er det ikke tid i det hele tatt.

  Vi får håpe varmen holder en liten stund til før vi får kuldegrader og frost.

 2. HansHB skriver:

  Sånn er det bare. Det blir litt til og fra!
  Fint lav dy byr på!
  Ha en flott kveld!

 3. Arvid Bredesen skriver:

  Godt å se at du er i full vigør igjen, Anki. Har mye å gjøre om dagen, og har massevis av bilder som ligger på vent til bloggen. Har investert i en mac og synes bildebehandling har blitt en drøm igjen (pc-en min var blitt utroliog treg…).
  Høsten har kun bydd på ei natt med kuldegrader foreløpig, og det har vært ufattelig mye nedbør. Ser ut til å bedre seg litt utover uka, så jeg håper å få en fototur på lørdag eller søndag.

  Mye spennende her siden sist jeg var innom! Ha ei fin fotouke!

Leave a Reply